Училиште за странски јазици во Свети Николе

Big Ben од оваа учебна година и во Свети Николе.

bigben

Уписи од 1 Септември 2015 година во просториите на училиштето (поранешно School Band) или на телефонските броеви 078/938-764 и 072/264-668.
Локација: ул.Цветан Димов бр.21, спроти ОУ Гоце Делчев.

big ben big ben 1

 

Advertisements