Наскоро – Овчеполски весник

Овчеполски весник 2015

cover proba

Во текот на септември ќе биде објавен првиот број од Овчеполски весник, во бесплатен електронски формат. Дел од содржините веќе можете да ги разгледате на www.ovcepolskivesnik.blogspot.com

Следете ја фан страната на социјалната мрежа FB www.facebook.com/ovcepolskivesnik

Advertisements