Светиниколска пастрмајлија

Сезоната на пастрмајлиите започна, на здравје! 🙂

pastrmajliite na dedo varvarin 1 pastrmajliite na dedo varvarin 2 pastrmajliite na dedo varvarin 3

фото – домашна фурна, Никола Ристевски

Advertisements