Древното Овче Поле во новото време (интервју со Никола Ристевски)

Здраво живо. Благодарност за овозможената прилика за јавно презентирање на еден од ретките современи начини за промовирање на Република Македонија. Да започнеме. Која беше причината да се почне со објавување […]

Read Article →