Каде гледа птицата од центарот на градот?

На старата Ципурова куќа, една од најстарите градби во денешно Свети Николе, има закачено железна птица со раширени крилја. Каде гледа сите овие години, и дали крие некаква порака? (повозрасните […]

Read Article →